Topic outline

 • Vinkkejä ja niksejä navigointiin

 • Moduuli 1 – aggressiivisen käyttäytymisen määritelmä

 • Moduuli 2 – aggressiivisen käyttäytymisen laukaisijat ja hallinta

 • Moduuli 3 – väkivalta, aggressiivinen käyttäytyminen ja tunteet

  Tervetuloa moduuliin 3

  Moduulissa 3 opit "väkivallasta, aggressiivisesta käytöksestä ja tunteistasi".

  Tämä moduuli toimii "oppimisvalmentajanasi" auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi ja kohtaamiasi tunteita. Seuraavien viikkojen aikana haluaisimme moduulin 3 olevan osa henkilökohtaista matkaasi.

  Voit kysyä itseltäsi, mitä voit oppia henkilökohtaisella matkallasi. Olemme luoneet tämän moduulin, jotta saat toisaalta teoreettisen yleiskatsauksen ja toisaalta voit saada käytännön oivalluksia harjoituksiin osallistumalla.

  Tämän moduulin aikana voit oppia tulemaan herkemmiksi omille tunteillesi sekä kognitiivisille ja fyysisille reaktioillesi, kun kohtaat aggressiivista käyttäytymistä, ja kuinka mindfulness voi auttaa meitä tulemaan tietoisemmiksi reaktioistamme ja tunteistamme.

  Mindfulness on nauttinut suuresta suosiosta viime vuosina, ja tarkastelemme joitakin sen käsitteitä tarkemmin tässä moduulissa.

  Tämän moduulin lopussa sinun pitäisi pystyä soveltamaan erilaisia ​​​​itsehoidon strategioita ja integroimaan nämä strategiat jokapäiväiseen elämääsi luomalla tapoja, jotka voivat auttaa sinua selviytymään paremmin vaikeista tilanteista tai jopa ehkäisemään aggressiivisen käyttäytymisen ja väkivallan kokemuksia. 

  Toivomme, että työskennellessäsi moduulin 3 läpi voit tutkia, pysyä uteliaana ja olla avoin ja mikä tärkeintä, nauttia henkilökohtaisesta matkastasi!

  Aloita kurssi nyt napsauttamalla Moduuli 3-kurssi.

 • Moduuli 4 – Organisaation strategiat aggressiivisen käyttäytymisen vähentämiseksi

 • Moduuli 5: Materiaali ja foorumi

  • View Receive a grade Receive a pass grade